Bergenåsen Miljøfelt fremheves ifb med Kronprinsparet sitt offisielle besøk i Estland

DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen avlegger offisielt besøk til Latvia, Litauen og Estland i anledning 100-årsjubileet for landenes selvstendighetserklæringer, 23. - 26. april. Under besøket vil det bli konkrete forretnings seminarprogrammer i hvert av landene.

Vår sjef Ole Christian Bakås er invitert som en av fem Norske deltagere til Estland hvor han skal  pitche idén rundt Bergenåsen Miljøfelt i en workshop som heter «Business Opportunities within Green ICT».

Ole Christian deltar innen modernisering og digitalisering sammen med bla. IKT Norge og Finans Norge. Her vil det bli Match-making event i forbindelse med en ny programperiode for EØS-midler i samarbeid med Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge sin partner i Estland er godt kjent med EØS-midlene og estiske bedrifter.
Ole Christian er også invitert til å delta på Estonia Chamber of Commerce sitt årsmøte/galla middag, som er en viktig arena for kunnskapsdeling.
SkjermbildeJPG

Vi er stolte av at prosjektet Bergenåsen Miljøfelt får slik oppmerksomhet i og utenfor Norge, hvor andre også ser at vi tenker på helt nye måter innenfor energi og miljø når man skal utvikle boligområder. En sentral bit i prosjektet er smarte microgrids for både termisk og elektrisk energi samt hvordan bygge klimaeffektivt. Vi gleder oss til å dele mer fra denne spesielle begivenheten hvor Ole Christian skal holde en kort og spisset presentasjon rundt prosjektet vårt.


Helene Braaten
Markedskoordinator

Les mer her: